Stiga PARK PRO 900 WX 4WD HONDA

kr142,000.00

Honda V-Twin-motor på 688 cc, fyrhjulsdrift, frontmonterat klippaggregat, servoassisterad midjestyrning, elektromagnetisk PTO-koppling, hydrostatisk transmission.

Compare
Artikelnr: 2F6430831/ST2 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

 STIGA Park PRO 900 WX ersätter våren 2022 Park PRO 540 IX

Proffessionell redskapsbärare med fyrhjulsdrift och många redskap. Grundpris ex. redskap.

STIGA Park PRO 900 WX har en förstklassig Honda V-Twin-motor på 688 cc, 4WD, frontmonterat klippaggregat (ingår ej) och servoassisterad midjestyrning som tillsammans ger kraftfull dragkraft och oöverträffad manövrerbarhet! Funktionerna omfattar elektromagnetisk PTO-koppling för enkel knivinkoppling, pedalmanövrerad, hydrostatisk transmission och ergonomiskt säte med högt ryggstöd för bästa möjliga körkomfort.

STIGA Park PRO 900 WX har ett frontmonterat klippaggregat (ingår ej) i stället för ett mittmonterat. Detta ger inte bara föraren bra sikt över arbetsområdet utan även möjlighet till arbete i områden som kan vara svåra att komma åt med vanliga åkgräsklippare och trädgårdstraktorer.

Tack vare det servoassisterade midjestyrningssystemet (50:50), som innebär att bakhjulen exakt följer framhjulen, är STIGA Park PRO 900 WX oerhört enkel att manövrera. Föraren kan köra utan att behöva oroa sig över att motordelen ska skadas på grund av oavsiktlig påkörning.

En pedalmanövrerad, hydrostatisk transmission ökar manövrerbarheten genom att ge en jämn och steglös hastighetsreglering. Elektrisk klipphöjdsjustering (25-90 mm) gör det snabbt och enkelt att välja den effektivaste knivinställningen.

Park Pro 540 IX har en tvåcylindrig Honda GXV 630-motor på 688 cc som ger hela 14,3 kW (vid 3 600 v/min) och som kombinerar tvingad smörjning med ett dubbelt luftfilter vilket ger överlägsen och långvarig pålitlighet. En V-Twin-installation arbetar för att minska vibrationerna och maximera vridmomentet, och OHV-tekniken bidrar till lägre bränsleförbrukning och ljudnivå.

Den här kommersiella maskinen har en elektromagnetisk PTO-koppling. Detta är en praktisk funktion som gör det enkelt att styra knivar och aggregat.

Maskinen har ett justerbart säte med högt ryggstöd (och armstöd) som tillsammans med servoassisterad styrning gör den till ett rent nöje att köra. Den har dessutom en användarvänlig sidomonterad kontrollpanel så att alla huvudreglage är direkt åtkomliga.

Andra viktiga funktioner är klippning i två lägen (mulching och sidoutkast) för stor mångsidighet och fyrhjulsdrift för bra grepp även i svår terräng.

Det finns olika typer Quickflip-klippaggregat som snabbt kan höjas för rengöring och snabb borttagning vid montering av tillbehör. Klippaggregaten finns i bredderna 110 till 125 cm. Välj den bredd som bäst passar storleken och layouten på din trädgård. Dragkrok medföljer som standard.

Ex. på tillbehör:
STIGA SLAGKLIPPARE EL PARK 2+4WD
art.nr 13-3902-11

Slagklipparen (slaghack/betesputs) för Park PRO.
Passar utmärkt till att klippa tjockt gräs och vegetation. Klipphöjden 
justeras elektriskt från förarsätet.

Luftarbalk (mossrivare) kan köpas till och 
monteras istället för slagor. (art.nr 13-1986-11)

STIGA SOPAGGREGAT PARK 2+4WD
art.nr 13-0977-11

Ett frontmonterat sopaggregat för utomhusbruk 
passar utmärkt för att sopa nysnö, sand, jord 
och löv från asfalts- eller betongytor. Borsten 
har en diameter på 45 cm och en arbetsbredd 
på 100 cm. 
Dammskydd finns att köpa till sopaggregatet.
(art.nr 13-1936-62)

Se bilder för fler smarta tillbehör.


Ytterligare information

Vikt226000 kg