STIGA SBC 636 D Röjsåg

kr3,990.00

Röjsåg med en bensinmotor på 35,3 cc, rak rigg, 43 cm klippbredd och ett mjukt dubbelhandtag. Sele, skärhuvud och blad till häcksax ingår.

Compare
Artikelnr: 283321008/ST1 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

STIGA SBC 636 D väger bara 12 kg och har en luftkyld tvåtaktsmotor på 35,3 cc med hög kapacitet.
Den är lätt att hantera och har kraftfull prestanda. Tack vare den senaste generationens teknik från STIGA ger motorn hela 20 procent bättre bränsleekonomi och ansenliga 60 procent lägre utsläpp av skadliga avgaser utan att uteffekten påverkas.
Easy Start-funktion säkerställer pålitlig tändning både vid kall- och varmstart.

SBC 636 D levereras med två klipphuvuden: en tretandad metallklinga som är utformad för att underlätta arbetet med kraftiga törnbuskar och undervegetation och ett grästrimmerhuvud med dubbla snören som är perfekt för att fullborda arbetet efter att du har klippt gräset.

SBC 636 D är lättanvänd och bekväm att hålla i under hela arbetspasset. Den har ett mjukt dubbelhandtag med antivibrationssystem och en lätt aluminiumrigg. För ännu mer komfort och användarvänlighet har den även en dubbelsele och ett multifunktionellt handtag.
Handtaget på SBC 636 D kan justeras med hjälp av en vingmutter, så att maskinen kan göras mer kompakt för transport och förvaring.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt13700 kg