STIGA SMT 500 AE Batteri, Multi Tool

kr2,290.00

Ett kraftfullt och lätt 48 V-batteridrivet multitool med teleskoprigg som kan användas som beskärningssåg eller häcksax med de medföljande tillbehören. Batteriet kan användas med alla maskiner i 500-serien, batteri ingår ej.

Compare
Artikelnr: 278720008/ST1 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

Glöm stegar och potentiellt farlig trädklättring!
Nu kan du enkelt komma åt grenar högt upp och svåråtkomliga toppar på häckar från en säker och bekväm plats på marken.

STIGA SMT 500 AE, som levereras med ett beskärningssågstillbehör och ett häcksaxtillbehör, har en rigg av glasfiber som håller produktens vikt på ett minimum. Detta i sin tur gör det enkelt både att använda och transportera den.
Ett mjukt gummihandtag och en krok för selen ökar komforten ytterligare och gör användningen enkel.

SMT 500 AE levereras med en förlängningsrigg på 65 cm som ger en maximal längd på 4 m med beskärningssågstillbehöret och 4,3 m med häcksaxtillbehöret. Beskärningssågstillbehöret består av ett kompakt 10-tumssvärd med en kedja med hög prestanda som ger jämna snittytor och minimerar kastrisktendensen. En stötfångare under svärdet gör att du kan använda en gren som klipplattform och optimera säkerheten och precisionen.

Häcksaxtillbehöret är ett flexibelt verktyg med ett handtag som går att vrida 112° och som gör att du kan hitta den bekvämaste och mest ergonomiska arbetsställningen för just din häck. De 46 cm dubbelsidiga knivarna arbetar snabbt och är laserskurna för att hålla sig vassa och ge rena och fläckfria resultat.

Det här mångsidiga multitoolsystemet drivs av ett lätt 48 V litium-jonbatteri som passar alla sladdlösa trädgårdmaskiner i 500-serien. En uppsättning gröna LED-lampor gör det enkelt att hålla reda på laddningsnivån, så att du vet om du kan fortsätta arbeta eller behöver sluta för att ladda. När du är klar med toppsågen eller häcksaxen är det bara att koppla in batteriet i ett av dina andra verktyg i 500-serien och börja klippa eller trimma gräset.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt7900 kg