Stiga SPR 500AE – 12″ Motorsåg Batteri

kr2,390.00

Stiga SPR500AE-en kraftfull, kompakt och lätthanterlig 30 cm batteridriven motorsåg med topphandtag. Endast kompatibelt med ett 4,0 Ah 48-voltsbatteri som passar alla verktyg i 500-serien.

Compare
Artikelnr: 278420008/ST1 Kategori:

Beskrivning

STIGA LOGO

SPR 500AE – 12″ Motorsåg Bensin
Med STIGA SPR 500 AE-motorsågen som drivs med ett 48-voltsbatteri kan du uppleva obehindrad rörelsefrihet med lägre ljudnivå, mindre vibrationer, inga utsläpp och litet motorunderhållsbehov!
SPR 500 AE är en precisionsmaskin som är perfekt för arbeten i träd. Den är tillräckligt kompakt och lätt för att enkelt kunna manövreras där utrymmet är begränsat. Den har även försetts med en metallkrok som gör det både enklare och säkrare att klättra med maskinen. För att ytterligare öka säkerheten har den en kedjebroms som snabbt kan aktiveras manuellt. Om ett motstånd orsakat av kastrisk registreras aktiveras kedjebromsen automatiskt.
SPR 500 AE har ett brett sidohandtag och ett ergonomiskt, mjukt topphandtag som tillsammans gör den bekväm och lätt att hantera.
Ett transparent fönster gör det enkelt att hålla reda på nivån i oljetanken och ett tumgreppsområde möjliggör kraftigare framåtrörelser och snabbare, smidigare kapning (en kedja med hög prestanda bidrar även den till smidig kapning).

4,0 Ah batteriet (medföljer ej) kan användas till alla handhållna trädgårdsverktyg och gräsklippare i det sladdlösa sortimentet i STIGA 500-serien.
VARNING! Den här motorsågen är endast avsedd för personer med utbildning inom trädarbeten. Användning utan rätt utbildning kan resultera i allvarliga skador.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt4100 kg