Super Soco TS Street Hunter

kr49,900.00

Är du redo att entra gatan med stil? Super SOCO TS Street Hunter är det senaste tillskottet i Super SOCO sortimentet av elektriska mopeder.

Compare
Artikelnr: 467A22222 Kategori:

Beskrivning

SUPERSOCO MC

Är du redo att entra gatan med stil? Super SOCO TS Street Hunter är det senaste tillskottet i Super SOCO sortimentet av elektriska mopeder.

TS Street Hunter har en sportig körställning vilket gör det enkelt att ta sig fram överallt. Den låga tyngdpunkten och låga sitthöjden gör att denna elmoped passar utmärkt till nybörjare på två hjul. En trygg, snygg och smart elmoped!

Intelligent LED-belysning
Full LED belysning för en bred synlighet av vägen i alla väder och ljusförhållanden. Belysningen ger TS street hunter ett modernt och sportigt utseende och gör elmopeden väl synlig för andra fordon.

Smart display
Displayen erbjuder tydlig information om allt du behöver – dubbel batteristatus, räckvidd, vägmätare, realtidshastighet, körkarta, klocka och lufttemperatur.

Framtiden är nu
Den FOC v3.0-styrda motorn samarbetar med det egenutvecklade och intelligenta batterikontrollsystemet (BMOS) som kommer med ett uppgraderat strömförsörjningssystem, ny vridmoments kontroll och nytt beräkningsprogram med hög precision. Detta resulterar i en ökad effektivitet med 16%.

Kvalitativt bromssystem
CBS bromssystem, säkerställer delad bromskraft mellan främre och bakre bromsskivor, minskar bromsvägen och ökar fordonets säkerhetseffektivitet.

NU MED MOBIL-APP!
Nu kan du koppla upp både TSx, TC, TC Max och CUx med din smartphone och alltid ha koll på din moped! Se batteristatus och körsträcka. Eller kör en funktionskontroll för att kontrollera att allt fungerar som det ska. Framtida mjukvaruuppdateringar gör din moped bättre och bättre och fler funktioner lär tillkomma i appen!
Mobilapp erbjuds till både Android och Iphone. Appen heter: “Vmoto Soco”

Elmotor utvecklad i i nära samarbete med Bosch ger ett otroligt drag, effektivare än tidigare och ett vridmoment fantastiskt vridmoment.
Du själv om du ljudlöst vill glida fram eller accelerera ifrån kompisarna med gamla trötta bensin-moppar!

TS Street Hunter erbjuder förbättrad körprestanda och energieffektivitet än sin föregångare. Med den lätta ramen och smidiga hanteringen tar du dig genom trafiken enkelt och säkert. 

Större batteri, ny BMS!
Ett elektriskt fordon är aldrig bättre än dess BMS, Battery Management System är av Super Soco´s nya BMOS-system och Super Soco erbjuder såklart marknadsledande teknik! Batteriet är konstruerat med 18650-battericeller, som ger ett problemfritt ägande med lång räckvidd. Det helt nyutvecklade batteriet har dessutom något mer kraft än övriga modeller på hela 32Ah. Högsta kvalité på batteriets kemiska sammansättning, samt välkonstruerad montering inuti det högkvalitativa batteriskalet. Räckvidd på en laddning är ca 57 Km (i 45 Km/h med förare på 75 kg) * Räckvidd påverkas bl.a. av lastvikt, effektuttag, temperaturer, vind och körstil.

Fördelar med Super Soco´s elektriska drivlina:
Exakt SOC-algoritm med realtidsberäkning av räckvidd
Marknadsledande BMS Smart Battery Management System
Underladdningsskydd
Överladdningsskydd
Överströmningsskydd
Kostslutningsskydd
Temperatursensorer skyddar mot överhettning
Balanseringsfunktion optimerar att alla celler fungerar optimalt ihop
Kablage enligt AVS och AVSS-standard med vattentäta kontakter.
Vidare har laddaren även påminnare av elförbrukning och skydd mot elektromagnetiska störningar.

Batteri: 60V32Ah, Lithium cell 18650

Garantitid 2 år, även på batteri.

Denna modell är förberedd med dubbla kontakter för att kunna köra med dubbla batterier!
Extra batteri erbjuds som tillval – kontakta oss för pris!

Från tomt batteri till fulladdat på ca 5 tim. Från 0-80% på ca 3tim.
Den medföljande snabbladdaren laddar med 69.7 Volt och 4 ampere. Detta ger en snabbladdning från 0% till en ca 2 mils laddning på endast 20 minuter!

Kaross
Användning av thermoplastisk polymer med 2-stegs ytbehandling ger extra skydd mot sprickor och skador. Kåpor kan enkelt poleras till hög, snygg glans och har ett högt skydd mot slitage, syra och alkaliska ämnen, samt är helt vattentät och skyddad mot bränslen.

Display
Lätt att läsa, vattentät. Adaptiv bakgrunsbelysning. 

Komfortsadel med infällbara fotstöd för passagerare. Förarens fotstöd kan justeras efter förarens längd i 3 olika positioner ger maximal körkomfort.

110 / 70 – 17 bakdäck med Bionic bird head-mönster vilket ger ett ökad däckgrepp med 10% mot andra mönster.

Säkerhet
Baklyset syns runt mopeden mer än 270º, vilket är en viktig designinnovation som ökar synligheten. Intelligent ljuskänslig belysning, automatiskt adaptiv mellan dag och natt. Framlyktan har ett mycket kraftigt helljus.

Mopeden kan köra in vatten upp till 280mm djupt. IP65-klassad vattentätning och dammskyddad standard på eldetaljer.

Teflon-slangar till bromsarna och bromsbelägg med senaste macromolekylära-teknik kortar dramastiskt bromssträckan. CBS bromssystem (Combined Brake System) med 180 mm wave-bromsskiva bak, flytande 1-kolvsok, 220mm wave-bromsskiva fram med flytande 2-kolvsok.

Ram och sving är TIG-svetsade i fiskbens-mönster.
Fjädringen fram består av 35mm inverterade hydrauliska dämpare, bak sitter en högkänslig, hydraulisk stötdämpare som såklart är justerbar för den som vill ställa in fjädringen personligt för sin körstil.

Färger: orange, svart, silver & vit
EU-moped klass 1 (s.k. EU45), kräver AM-körkort.

Mopeden levereras grundmonterad. Beställare ansvarar för att fackmannamässig slutmontering och leveranskontroll kan utföras. Registreringshandlingar levereras separat per post. Vid avhämtning från vår butik i Lyckeby, Karlskrona ingår slutmontering & full leveransservice. Givetvis även en genomgång av mopedens funktioner och ev. hjälp med lastning på släp.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Ytterligare information

Vikt112000 kg