Super Soco TSx – Sportig Race-moppe

kr39,900

SUPER SOCO TSx är utrustad med dagens bästa och nyaste teknik. Fira återfödelsen av klassikerna från 50-talet och initiera samtidigt en ny era av elektrisk rörlighet.

Artikelnr: 222A22222 Kategorier: ,

Beskrivning

SUPERSOCO MC

NU MED MOBIL-APP!
Nu kan du koppla upp både TSx, TC, TC Max och CUx med din smartphone och alltid ha koll på din moped! Se batteristatus och körsträcka. Eller kör en funktionskontroll för att kontrollera att allt fungerar som det ska. Framtida mjukvaruuppdateringar gör din moped bättre och bättre och fler funktioner lär tillkomma i appen!
Mobilapp erbjuds till både Android och Iphone. Appen heter: “Vmoto Soco”

Elmotor utvecklad i i nära samarbete med Bosch på otroliga 3000W och ett vridmoment på 150Nm väljer du själv om du ljudlöst vill glida fram eller accelerera ifrån kompisarna med gamla trötta bensin-moppar!

SUPER SOCO TSx är utrustad med dagens bästa och nyaste teknik. Fira återfödelsen av klassikerna från 50-talet och initiera samtidigt en ny era av elektrisk rörlighet. SUPER SOCO TSx sätter definitivt nya standarder inom elektrisk rörlighet.

Super Soco TSx är en ultimat och smart elmoped med en förbättrad körprestanda och energieffektivitet än sin föregångare. Med den lätta ramen och smidiga hanteringen tar du dig genom trafiken enkelt och säkert. 
TSx utmärker sig med en aggressiv design och drivs av en kraftig elmotor. TSx erbjuder en hög nivå av modern finish med en bestämd och praktisk stil. 
Här får du en fantastisk körupplevelse tillgänglig i färgerna röd, orange, svart & grå.

Varje detalj visar en anda av professionell tillverkning i jakt på ett elektrisk fordon som ger dig en WOW-upplevelse!

Elektronik
Motor i tätt samarbete med BOSCH med högprecisions kontroll-algoritmprogram vilket ökar kraften med 10%. 3 hastigheter;
Mode 1: Spara kraft
Mode 2: Optimal kraftanvändning
Mode 3: Maxeffekt

Ett elektriskt fordon är aldrig bättre än dess BMS, Battery Management System och Super Soco erbjuder marknadsledande teknik! Batteriet är konstruerat med 18650-battericeller, som ger ett problemfritt ägande med lång räckvidd. Högsta kvalité på batteriets kemiska sammansättning, samt välkonstruerad montering inuti det högkvalitativa batteriskalet. Räckvidd på en laddning är ca 75 Km (i 45 Km/h med förare på 75 kg) * Räckvidd påverkas bl.a. av lastvikt, effektuttag, temperaturer, vind och körstil.

Fördelar med Super Soco´s elektriska drivlina:
Exakt SOC-algoritm med realtidsberäkning av räckvidd
Marknadsledande BMS Smart Battery Management System
Underladdningsskydd
Överladdningsskydd
Övserströmningsskydd
Kostslutningsskydd
Temperatursensorer skyddar mot överhettning
Balanseringsfunktion optimerar att alla celler fungerar optimalt ihop

Laddare med påminnare av elförbrukning och skydd mot elektromagnetiska störningar.
Från tomt batteri till fulladdat på ca 6,5-7,5 timmar. Men att ladda 20-30 km räckvidd tar endast ca 20 min. 
Kablage enligt AVS och AVSS-standard med vattentäta kontakter.

Batteri: 60V30Ah, Lithium cell 18650

Räckvidd med 1 batteri upp till 80km eller 160km med dubbla batterier!
Från tomt batteri till fulladdat på ca 5 tim. Från 0-80% på ca 3tim.
Den medföljande snabbladdaren laddar med 69.7 Volt och 4 ampere. Detta ger en snabbladdning från 0% till en ca 2 mils laddning på endast 20 minuter!
Kablage enligt AVS och AVSS-standard med vattentäta kontakter. Vidare har laddaren även påminnare av elförbrukning och skydd mot elektromagnetiska störningar.

Garantitid 2 år, även på batteri.

Kaross
Användning av thermoplastisk polymer med 2-stegs ytbehandling ger extra skydd mot sprickor och skador. Kåpor kan enkelt poleras till hög, snygg glans och har ett högt skydd mot slitage, syra och alkaliska ämnen, samt är helt vattentät och skyddad mot bränslen.

Display
Lätt att läsa, vattentät. Adaptiv bakgrunsbelysning. 

Komfortsadel med infällbara fotstöd för passagerare. Förarens fotstöd kan justeras efter förarens längd i 3 olika positioner ger maximal körkomfort.

110 / 70 – 17 bakdäck med Bionic bird head-mönster vilket ger ett ökad däckgrepp med 10% mot andra mönster.

Säkerhet
Baklyset syns runt mopeden mer än 270º, vilket är en viktig designinnovation som ökar synligheten. Intelligent ljuskänslig belysning, automatiskt adaptiv mellan dag och natt. Framlyktan har ett mycket kraftigt helljus.

Mopeden kan köra in vatten upp till 280mm djupt. IP65-klassad vattentätning och dammskyddad standard på eldetaljer.

Teflon-slangar till bromsarna och bromsbelägg med senaste macromolekylära-teknik kortar dramastiskt bromssträckan. CBS bromssystem (Combined Brake System) med 180 mm wave-bromsskiva bak, flytande 1-kolvsok, 220mm wave-bromsskiva fram med flytande 2-kolvsok.

Ram och sving är TIG-svetsade i fiskbens-mönster.
Fjädringen fram består av 35mm inverterade hydrauliska dämpare, bak sitter en högkänslig, hydraulisk stötdämpare som såklart är justerbar för den som vill ställa in fjädringen personligt för sin körstil.

Färger: orange, svart, silver & vit
EU-moped klass 1 (s.k. EU45), kräver AM-körkort.

Mopeden levereras grundmonterad. Beställare ansvarar för att fackmannamässig slutmontering och leveranskontroll kan utföras. Registreringshandlingar levereras separat per post. Vid avhämtning från vår butik i Lyckeby, Karlskrona ingår slutmontering & full leveransservice. Givetvis även en genomgång av mopedens funktioner och ev. hjälp med lastning på släp.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 112000 kg