Talaria Sting eldriven offroad-hoj

kr54,900.00

KOLLA IN VIDEON! Talaria har vidarutvecklat den redan fantastiska Surron-modellen och tagit den ett snäpp längre i både design och teknik. Läs mer!

Compare
Artikelnr: 435A22222 Kategori:

Beskrivning

TALARIA_CROSSMOPED

Vill du ha offert med hemleverans går det snabbast att ta fram om du skriver med personnummer, mobil och e-post i ditt meddelande till oss.

OBS! periodvis långa leveranstider.

Nu erbjuds Talaria äntligen i Sverige och hos oss på Maskin & Fritid i Lyckeby, Karlskrona. En 100% elektrisk, batteridriven crossmoped som kör ifrån alla andra crossmopeder utan att blinka. Dessutom är den billig att köra och med låga servicekostnader. Modellen erbjuder en peak-effekt på hela 6000W och en nominell effekt på 3000W.

BATTERI

Talaria STING drivs av ett imponerande 60V 38Ah litiumjonbatteri, som är på 2,28 kWh och enkelt kan bytas ut. Batteripaketet kan bytas ut mot ett annat fulladdat batteripaket på några sekunder för obegränsad räckvidd. Med LG 21700 litiumjonbattericeller (i samma kvalitet som i många elbilar), toppmodernt programmerat BMS och optimerad intern struktur, erbjuder detta batteripaket säker och högpresterande terrängkörning.
Räckvidden anges till 100km vid 32km/h, 70km i 40km/h och sommartemperaturer och en förare på 70 kg. Räckvidden blir avsevärt kortare vid hård körning utan fartspärr.

RAM
Specialbyggd, lätt och kompakt. Genom att använda 6061 aluminiumlegering och överlägsen smidesprocess med 6000 ton tryck, är ramen kvalificerad för att garantera dig en säker, rolig och bekymmersfri körupplevelse även i de tuffaste terrängerna.

ELEKTRONIKBOX
Med den högkvalitativa dedikerade hårdvaran, utmärkt layout och genialisk programmering kan styrenheten ha exceptionell förmåga för transient strömresistans, ultrastark anti-interferens, högprecisionskontroll av EABS-spänning och urladdningsström, felinspektion, hög och låg temperaturskydd, anti-runaway och smart energiåtervinning. Detta garanterar att föraren får en kraftfull, spännande och säker körupplevelse med en respektabel räckvidd.

DRIVLINA
Den anpassade motordesignen är perfekt för den lätta elektriska MX-cykeln. Den effektiva borstlösa motorn, med förstklassigt magnetiskt material och avancerad behandling, ger 34N.m vridmoment och ger 284N.m vridmoment till bakhjulet.

Med högkvalitativa reduktionsväxlar går växellådan ännu tystare och är mycket mer hållbar än något remdrivningssystem. Sluta oroa dig för trasiga drivremmar.

DISPLAY
Instrumentet har en högkontrast OLED-skärm, vilket ger ryttare en tydlig datadisplay med låg strömförbrukning. Med CAN-kommunikation är instrumentet tillgängligt för dataöverföring med BMS och motorstyrda batteripaket. Displaymenyn innehåller en rad information, som inkluderar topp-/medelhastighet, räckvidd, batteridata, körtillstånd, felkoder, regnnivå med mera. Instrumentet kan även justeras för att tillåta olika inställningar för olika hjulstorlek, växelstorlek, motorregenereringsnivåer och växling mellan km/h. och MPH för att förbättra cykelkompatibiliteten.

GASHANDTAGET
Talaria Sting använder en unik design för gashandtag. kärndelarna kan skyddas väl. Även om gasreglaget slår i någon om man kör omkull är gasreglaget fortfarande användbart. Och med elsensorn i gasreglaget får föraren en riktigt bra känsla för accelerationen. Det är en specialiserad produkt och perfekt som en elektrisk terrängcykel eller moped. 

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!


Ytterligare information

Vikt112000 kg