Toro HoverPro 450 Släntklippare

kr14,375.00

Bra släntklippare vid stenig eller blandat underlag och ojämn terräng. Svävarklipparen för lilla till medelestora ytan

Compare
Artikelnr: 404A22222 Kategori:

Beskrivning

STUBBFRÄS

Bra släntklippare vid stenig eller ”hårt” ojämn terräng
Bra släntklippare för lilla till medelestora ytan
Trycksmord motor vilket förser motorn med olja även vid arbete i stor lutning
Plastkåpa vilket håller nere vikten och möjliggör många timmars arbete
Stort klipphöjdsspann

GÅ VART DU VILL MED LUFTKUDDEKLIPPARE
HoverPro™-sortimentet är den perfekta lösningen för områden där hjulförsedda klippare ger ett dåligt resultat eller helt enkelt inte kommer åt. Toros svävande putsklippare HoverPro 450 hjälper till att klippa känsliga och svåråtkomliga ytor t ex i slänter och runt planteringar. Toro HoverPro 450 är utrustad med nylontrimsnöre och erbjuder en klippbredd på 46 cm.

Som tillval finns bl a transporthjul,  förlängningshandta, högklippsats.

SLUTTNINGAR OCH KUPERAD TERRÄNG
Sluttningar, backar och områden nära vatten utgör alla en utmaning för golfbanor, entreprenörer och husägare. De mycket mångsidiga klipparna i HoverPro™-serien lämpar sig för alla terränger, men utmärker sig verkligen när du behöver klippa i kuperad mark och branta backar. Med HoverPro™ kan dessa områden skötas på ett säkert och effektivt sätt. HoverPro™ är konstruerad så att motorn sitter åt motsatt håll jämfört med de flesta hjulförsedda gräsklippare. Tack vare den här principen i kombination med trycksatt bränsletillförsel och automatisk smörjning med motorolja är HoverPros prestanda och pålitlighet alltid optimal även när klipparen körs i sin maximala lutningsvinkel på 45 grader* i sluttningar.

Trimma runt kanterna
Blomsterrabatter, bunkrar och vattenhinder utgör alla en utmaning när det gäller att alltid ha en perfekt, klar och ren klippt kant. HoverPros utmärkta svävningsförmåga i kombination med att det inte finns några hjul minskar risken för att klipparen åker av kanten, vilket normalt leder till att gräset och kanterna skadas. Klipparnas lättviktiga konstruktion och användningsmetod minskar risken för att jorden pressas samman – ett viktigt krav när du klipper runt kanterna.

Klippbredd 46 cm
Klippsystem Nylontrimsnöre
Motor, effekt Honda GCV135, 135 cc
Material ABS plast
Klipphöjd    18-30 mm
Startsystem    Handstart
Sluttningsvinkel    Max 45 grader
Vikt    17,6 kg

Vi erbjuder hela Toro´s sortiment samt utför service i egen verkstad.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt106000 kg