Toro HoverPro 550 Släntklippare

kr15,875.00

Toro HoverPro 550 är utrustad med en slitstark rotorkniv vilket gör att den klara av att trimma kraftiga gräs.

Compare
Artikelnr: 02606 Kategori:

Beskrivning

STUBBFRÄS

Toros svävande putsklippare hjälper till att klippa känsliga och svåråtkomliga ytor t ex i slänter och runt planteringar. Toro HoverPro 550 är utrustad med en slitstark rotorkniv vilket gör att den klara av att trimma kraftiga gräs.

Toro HoverPro 550 erbjuder en stark Hondamotor på 160 cc .
Med sin klippbredd på 53 cm är HoverPro 550 den största putsklipparen i HoverPro-serien.
Effektiv och anpassad för de lite mer krävande släntpartierna.
Praktiska transporthjul och förlängningshandtag finns som tillval.

SLUTTNINGAR OCH KUPERAD TERRÄNG
Sluttningar, backar och områden nära vatten utgör alla en utmaning för golfbanor, entreprenörer och husägare. De mycket mångsidiga klipparna i HoverPro™-serien lämpar sig för alla terränger, men utmärker sig verkligen när du behöver klippa i kuperad mark och branta backar. Med HoverPro™ kan dessa områden skötas på ett säkert och effektivt sätt. HoverPro™ är konstruerad så att motorn sitter åt motsatt håll jämfört med de flesta hjulförsedda gräsklippare. Tack vare den här principen i kombination med trycksatt bränsletillförsel och automatisk smörjning med motorolja är HoverPros prestanda och pålitlighet alltid optimal även när klipparen körs i sin maximala lutningsvinkel på 45 grader* i sluttningar.

Trimma runt kanterna
Blomsterrabatter, bunkrar och vattenhinder utgör alla en utmaning när det gäller att alltid ha en perfekt, klar och ren klippt kant. HoverPros utmärkta svävningsförmåga i kombination med att det inte finns några hjul minskar risken för att klipparen åker av kanten, vilket normalt leder till att gräset och kanterna skadas. Klipparnas lättviktiga konstruktion och användningsmetod minskar risken för att jorden pressas samman – ett viktigt krav när du klipper runt kanterna.

Klippbredd 53 cm
Klippsystem Rotorkniv
Motor Honda GCV160
Cylindervolym 160 cc
Material ABS plast
Klipphöjd 16-34 mm
Startsystem Handstart
Vikt 19 kg

Vi erbjuder hela Toro´s sortiment samt utför service i egen verkstad.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT

Ytterligare information

Vikt106000 kg