Vespa Elettrica L3 (70kmh)

kr85,900.00

Marknadens mest avancerad elektriska lätta MC. När bara det bästa är gott nog!

Slut i lager

Compare
Artikelnr: 393A22111 Kategori:

Beskrivning

CF MOTO ATV

Vespa Elettricas hjärta består av en elmotor som levererar 3,6kW kontinuerlig effekt, med en maxeffekt upp till 4kW, samtidigt som den trycker ett vridmoment på hela 200Nm. 

Vespa Elettrica har en räckvidd på upp till 100km på en laddning.
100 Km range in ECO mode vid en hastighet av 45 km/h
70 Km range in POWER mode vid en hastighet av 70 km/h 

Som alltid håller Vespa högsta klass på sina produkter och väljer därför marknadsledande Litiumbatterier från LG Chem på hela 86 Ah.

Vespa Elettrica är utrustad med KERS-systemet, vilket tillåter energi att återvinnas när man minskar hastigheten. Batteriet är av litium-ion typ och behöver inte hanteras på något särskillt sätt. För att ladda batteriet tar du ur kabeln ur sadellådan och kopplar in den i ett vägguttag eller i en allmän laddstation. En full laddning ifrån 0%-100% tar ungefär 4 timmar att genomföra. Tänk på att 

Batteriet behöver inte underhållas av sin ägare. Batteriet erbjuder exceptionell effektivitet upp till 1000 fulla laddningscykler, vilket motsvarar ungefär 50 000 km – 70 000 km körning eller 10 års användning i stadstrafik. Efter 1000 laddningcykler så har batteriet fortfarande 80% av sin maxkapacitet och kan fortfarande användas, med endast lite förlust av räckvidd.

Gasen styrs av ett Ride-by-Wire system precis som på moderna större motorcyklar. På höger sida av styret kan du välja körläge: ECO, Power eller Reverse. I ECO-läge sparar du batteri sänker topfart och effekt. I Reverse-läge kan du backa mopeden för lättare parkering och manövrering. Power-läge är det vanliga körläget för maximal effekt och körglädje.

Vespa Elettrica kan genom Vespa Multimedia Platformen ansluta till din mobil för att enkelt och snabbt läsa av information, men också spåra mopeden via GPS. Displayen är en toppmodern 4.3 ” TFT-display i full färg, vilket är mycket enkel att avläsa tack vare att dess bakgrund och färg ändras beroende på ljussnivån utomhus. Systemet tillåter dig även att tex. ta emot samtal eller spela upp musik.

Efter bara 20 minuters laddning kan man köra 20-30 km.

Alla Vespa´s modeller, aktuella priser och färger kan ses här: Klicka här!

Vi erbjuder hela Vespa´s sortiment, fråga oss om ni saknar något på denna hemsida då sortiment snabbt kan förändras. 

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!


Ytterligare information

Vikt100000 kg