Casalini M20 TWIST – mopedbilarnas pärla

kr177,900

Kvalité – Säkerhet – Hållbarhet – Casalini bygger marknadens bästa mopedbilar!

Slut i lager
Artikelnr: 156A22222 Kategori:

Beskrivning

MOPEDBIL

En prisvärd bil i standardutrustning. Fem färger att välja bland, tonade rutor och parkeringssensorer bak.

EURO 4 – TYSTGÅENDE, LÅG FÖRBRUKNING OCH LÅGA UTSLÄPPSVÄRDEN
Casalini har tillsammans med motortillverkaren Kohler utvecklat en helt ny motor för mopedbilar som möter miljökraven Euro 4. Motorn är en modern motor med elektronisk insprutning som ger låg förbrukning och låga utsläppsvärden. Motorn är mycket tystgående och fri från vibrationer och har högsta komponentkvalité.

GLASFIBERKAROSS GER HÖGRE SÄKERHET!
Kombinationen av den moderna Kohler motorn och Casalinis helt unika glasfiberkaross ger M20 en särställning i både säkerhet och komfort bland mopedbilar. För att hålla maxvikten på bilarna utan att tömma på säkerheten så bygger man med ett mer kostsamt material. Byggs av glasfiberarmerad plast som är sju gånger starkare än stål. Detta ger en högre säkerhet vid olyckor än andra mopedbilar.

BETYDLIGT RYMLIGARE ÄN KONKURRENTERNA
Invändigt behåller M20 den mycket generösa rymden från tidigare modell. M20 är betydligt rymligare än sina konkurrenter. Här finns gott om plats för både förare och passagerare samt packning i det väl tilltagna bagageutrymmet.

Allt igenom är Casalini M20 en premium mopedbil. När du vill ha det bästa som marknaden erbjuder så väljer du en Casalini.

INTERIÖR
Centrallås | Elektriska fönsterhissar | Svart ratt med kromade inslag | Induktiv mobilladdning (utan sladd) | Övervakning av däcktryck direkt i display

EXTERIÖR
Backljus | Elektriskt justerbara utvändiga backspeglar i samma färg som bilen, med ledblinkers | Kraftiga huvudstrålkastare med halogen H7 | Mörkt tonade sidobakrutor
Mörkt tonad och eluppvärmd bakruta | Radioantenn som hajfena på taket

SÄKERHET
Automatisk låsning av dörrarna vid färd över 10 km/h | Parkeringssensorer bak (4 st) | Temperaturgivare och larm vid risk för halka | Varning för om förare saknar säkerhetsbälte | Varningsblinkers som aktiveras vid hastig inbromsning


MULTIMEDIA
Radio, MP3, AUX, USB, 4x50W output (Bilstereo)
190 W Hi-tech högtalare i dörrarna

DÄCK & MOTOR
Aluminiumfälgar “Black Star” 15” | Dubbla kromade avgasrör | Kohler 550SOHC Motor

ATT KÖPA MOPEDBIL FRÅN OSS
Vi har erfarenhet av både försäljning och service av mopedbil sedan 20 år och servar bl.a. Aixam, Ligier, Microcar, JDM, Abaca, Piaggio. Men nyförsäljning har vi valt att enbart arbeta med Casalini och Piaggio Commercial Vehicles då dessa fabrikat är de bästa på marknaden och dessutom är leverantörerna genomtrevliga och mycket måna om sina kunder.

MER OM MOPEDBIL
Mopedbil är ett fordon som får framföras på alla vägar utom motorväg och motortrafikled.

Mopedkörkort får du ta när du fyllt 15 år. Körkortet består av en teoretisk del och en praktisk del och utbildningen tas hos en behörig utbildare.

När du köper en ny Casalini får du tillgång till vår försäkring från Svensk Mopedbilsförsäkring, här får du marknadens bredaste skydd till ett rimligt pris.

Mopedbilen är befriad från fordonsskatt och besiktningsplikt, vilket gör mopedbilen till ett väldigt enkelt fordon att äga.

TILLVAL & EXTRA UTRUSTNING
Casalini erbjuder ett otroligt utbud av både tillval och tillbehör. Se produktblad för Tillval nedan för alla modeller eller för denna modell i bilderna.

Pris avser körklart fordon, fritt vårt lager. Begär offert för hemleverans inom Sverige.
Kontakta oss för leveranskostnader – dessa skiljer sig mycket åt beroende på avstånd till oss.

Modellprogram

M20 TWIST 2021

M20 SUPERIOR 2021- Special Edition

M20 GRANSPORT 2021

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 1000000 kg