Ibland Är Det Smartare Att Hyra

Hyr-Maskiner

Fråga Oss Om ​ Avtalspriser

Hyr en proffsmaskin och gör jobbet snabbt och enkelt!
Kontakta oss för priser på flerdygnshyror eller långtidshyra.
Vi hyr idag ut ett mindre skåpsläp som passar bra för transport av de flesta större maskiner, vi kan även leverera maskiner i mån av tid, runtom Karlskrona.
Alla priser anges inkl. moms.

Transport Priser inkl. moms

Vi söker alltid efter pålitliga och duktiga samarbetspartners som vi alltid försöker ge det där lilla extra till. 

Som Sjöbrisens Alltjänst, återkommande kund för både inköp och hyra av maskiner, samt i vår serviceverkstad. Ett och annat kul projekt hinns ju med även. Som när vi filmade då vi lottade ut gratis rensning av den värsta tomten vi kunde hitta.

Kolla in Sjöbrisens sjukt roliga Instagram - klicka på loggan nedan

Priser Robotgräsklippare

Priser Övriga Tjänster

* Villkor Hyrmaskiner från Maskin & Fritid i Lyckeby

50% serviceerbjudande gäller för alltid under förutsättning att årlig service utförs löpande enligt serviceschema och endast första köparen. 50% rabatt ges på arbetskostnad enligt aktuell prislista, ej material/reparationer. Varje service betalas vid order och löpande i förskott (ej material). Då service utförs planeras nästa in preliminärt som då betalas med 50% rabatt. För att garantier ska gälla krävs service var 12:e månad. 

God framförhållning krävs vid bokning under högsäsong april-september då kötid ofta kan vara flera veckor. Vi rekommenderar att service bokas varje höst eller vinter. Rabatter ges endast på arbetskostnad och standard service, ej reservdelar, reparationer eller storservice såsom ventiljustering eller rembyten. Erbjudandet är personligt och gäller endast första ägaren. Erbjudandet gäller endast köp till ordinarie pris och i de fall erbjudandet anges i annonsering och i köpeavtal.

Det gäller endast för elcykel & elektrisk lådcykel, arbets-ATV 4×4, samt trädgårdstraktorer & åkgräsklippare.

För elcykel/lådcykel och åkgräsklippare erbjuds det för max en service per år. För arbets-ATV 4×4 för max två service per år.

25% moms ingår i priser ovan. Reservation mot prisändringar.

Nya Produkter

Nytt Varumärke

För proffskunder såsom Golfklubbar, Kommunala verksamheter, Fastighetsbolag etc finns nu Kress Commercial 8-min CyberSystem. Ett mycket brett utbud med maskiner för park, skog och trädgårdsskötsel och andra grönytor.

Tack vare helt ny batteriteknik laddar dessa batterier fullt på endast 8 minuter, kommer med 5+3 års garanti, samt en en motoreffekt som gör det till en komplett ersättare till bensindrivna alternativ. . 

Dessutom har de unika robotgräsklippare som inte behöver kabelinstallation. Modeller finns från 600 kvm klippyta till 36 000 kvm!

Print Friendly, PDF & Email