Rea!

Cub Cadet PRO Zero Turn Z9 183id – DEMO

Det ursprungliga priset var: kr266,995.Det nuvarande priset är: kr199,900.

DEMO TILL SALU!

TILLFÄLLE för dig som behöver en bred klippare till OTROLIGT PRIS!

Tillverkad 2021, uttagen 2022. Ca 60 tim demo-körd. Klippsystem och olika knivar för både mulching och sidoutkast (för högt gräs) medföljer.

Tekniskt mästerverk! Detta är en maskin som löser många vanligen förekommande bekymmer med stora gräsklippare.

Beskrivning

CUB CADET

DEMO TILL SALU!

TILLFÄLLE för dig som behöver en bred klippare till OTROLIGT PRIS!

Tillverkad 2021, uttagen 2022. Ca 60 tim demo-körd. Klippsystem och olika knivar för både mulching och sidoutkast (för högt gräs) medföljer.

Tekniskt mästerverk! Klipp mer snabbare!

  • Klipper upp till 25° (46%) lutning
  • Toppfart 22.5 km/h
  • Kawasaki V-twin 1000cc EFI
  • 25% bränslebesparing
  • Dubbla bakhjul
  • Helsvetsat klippdäck 10-20 mm stål
  • Elektrisk klipphöjdsjustering
  • Luftdämpad sits med inbyggd kompressor
  • Ställbar ratt
  • Garanti 3 år eller 1000 timmar

Kan öka produktiviteten med upp till 50% jämför med traditionella åkbara gräsklippare med midjestyrning eller av traktortyp – välkommen att prova hos oss!

Detta är en maskin som löser många vanligen förekommande bekymmer med stora gräsklippare. Detta ekipage är otroligt lättkört tack vare deras revolutionerande Syncro-steer-teknik med styrservo och manövrering utan svängradie, dvs en Zero Turn-klippare.
Med tvillingmontage av drivhjul så klarar den därför även mycket branta sluttningar och har god framkomlighet även på dåligt underlag och över hinder. Tack vare ratten har du alltid full kontroll. Allt detta med en väl tilltagen klippbredd på 183cm.

Nya Cub Cadet PRO Z-Turn Z9 183id är en kommersiell gräsklippare med extremt breda dubbla däck – utvecklad för att enkelt hantera även de brantaste sluttningarna på upp till 25 ° (46%).

Dessutom har den ett imponerande extremt robust och multiförstärkt klippaggregat i stål, enastående klipprestanda och luftdämpad sittkomfort med inbyggd kompressor för att snabbt ställa in rätt sitsdämpning för olika områden och olika förare. Modellen har även ställbar ratt. Denna förstklassiga nollsvängning är perfekt för kommuner, kommersiella användare och ägare av stora fastigheter med utmanande terräng.

Motorn som monterats är en KAWASAKI FX 1000V EFI. Detta är en V-twin-motor med massor av kraft och direktinsprunting för ren och jämn motorgång och lägsta möjliga bränsleförbrukning. Toppfart 22.5 km/h, 9,5 km/h bakåt.

Bolt-on drag och mulching-kit ingår.
Med reservation mot ändringar av specifikationer från tillverkaren.

Generös garanti på hela 3 år eller 1000 driftstimmar.
Säljs i USA under modellnamnet Pro z972 sd

Reservation mot felaktig eller snabbt förändrade lagerstatus. Lagerstatus anges för vissa varor status på centrallager och ej butikens lagerstatus. Vid slutförsäljning kan leveranstider bli kraftigt förlängda.

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 210000 kg