Italcar Attiva Fleet 6 Golfbil

kr119,500

En läcker Golfbil som är precis vad du behöver för att få ut maximalt av din runda. Italcar från fordonsstaden Turin i Italien är specialiserade på små och flexibla elfordon för arbete i stads-, gårds- och parkmiljö samt golfanläggningar. Sedan 1980-talet tillverkar man fordon för en mängd arbetsuppgifter.

Artikelnr: 306A22222 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

ITALCAR MELEX CLUBCAR

Italcar från fordonsstaden Turin i Italien är specialiserade på små och flexibla elfordon för arbete i stads-, gårds- och parkmiljö samt golfanläggningar. Sedan 1980-talet tillverkar man fordon för en mängd arbetsuppgifter.

Golfbil Italcar Fleet 6 gör din golfrunda till en ren njutning. Den har bekväma och breda säten. Den är enkel att stiga i och ur. Golfbilen är gjord av galvaniserat och pulver lackerat stål.

Den drivs av en kraftig 48V elmotor. Batterierna håller en laddning som enkelt tar Golfbilen runt en 36 håls runda per laddning. Breda däck ger bra framkomlighet och lämnar inte märken på banan. Italcar Fleet 6 är självklart CE-märkt och godkänd för svenska golfbanor. Golfbilen laddas i vanligt vägguttag och laddaren är inbyggd i fordonet, detta gör det enkelt att ladda upp batterierna. Italcar tillverkas i Turin i norra Italien och som vanligt har Italienarna lagt stor vikt vid designen av fordonet.

Standardutrustning: LED-Ljus både farm & bak, Tuta, blinkers fram och bak, sidospeglar, plexiglas vindruta, integrerad laddare, handtag i taket och bakre hållare för 2 st golfbagar.

Italcar är experter på elektriska arbetsfordon. Företagets utbud består till 100% av elfordon. Komponenterna i Italcar fordon är alltid av högsta kvalité och tillverkaren erbjuder 24 månaders fabriksgaranti även på batterier.

Komponenter i en Italcar:
Kontrollenheten: Sevcon Electrified Partner, Storbritanien
AGM Batterier från USA
Lithium Batterier: Archimede energy,  Italien
Laddare: Delta Q Technologies, Kanada
Motor: Mahle Group, Tyskland

Italcar erbjuds både med prisvärda blybatterier av högsta kvalitet eller med moderna litiumceller för maximal batterikapacitet, lägre vikt och längre livslängd av batteripaketet – på modeller med litiumbatteri gäller dagspris på förfrågan.

Populär även som ersättare av den traditionella svenska flakmopeden som lastfordon.

Generalagenten Sarner Trading är ett importföretag i andra generationen och stor erfarenhet av import och distribution av fordon och hantering av eftermarknad. Sarner Trading är en samarbetspartner till Maskin & Fritid sedan 2008.

Golfbils-modellerna kan registreras in som motorredskap klass 2 eller terränghjuling.

2 års garanti på hela fordonet inkl. batterier. Garantivillkor; Service skall utföras av utbildad personal enligt serviceschema.

Vi erbjuder hela Italcar´s utbud – kontakta oss om ni vill veta mer eller för leveransfrågor.

Service och reparationer erbjuds i egen verkstad för Italcar, Melex, Clubcar, Kerrywell och Garia Utillity m.fl.
Bärgning för reparationer, samt hämtning och leverans för service erbjuds även inom Blekinge.
Behöver du byta dina batterier på din gamla Golfbil? Kontakta oss för offert – vi kan erbjuda proffessionell montering av prisvärda batterier, både traditionella Bly/syra-batterier och Litium-batterier.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 1000000 kg