NIU MQi GT 70km/h- Fri hemleverans!

kr39,995

Äntligen finns det ett elektriskt alternativ för dig som har motorcykelkörkort. NIU MQi GT kommer upp till 90 km på en laddning

Slut i lager
Artikelnr: MCNIMQIGTBLK70SR Kategorier: ,

Beskrivning

NIU MC

Fri frakt i hela Sverige! *

OBS! NIU MQi GT 70km/h är en motorcykel och kräver därmed körkort med behörighet A1, A2 eller A.

• Lätt MC
• GPS-spårning, App
• Räckvidd upp till 9mil

MQi GT Sport är årets nyhet från NIU. Med en robust och större ram ger MQi GT Sport dig ultimat körförtroende på vägarna. Det kraftfulla NIU litium batteriet och BOSCH-motorn gör MOi GT Sport till en kraftfull elmotorcykel som ger omedelbar acceleration direkt från stillastående, med en toppfart på 70 km/hl Äntligen ett elektriskt alternativ för dig som hellre kör motorcykel än moped. Med NIU MOi GT Sport kan du på ett klimatsmart och kostnadseffektivt sätt transportera dig upp till en räckvidd på 90 km. Motorcykeln kommer även utrustad med två stycken batterier, utvecklade med den senaste teknologin. NIU MOi GT Sport är designad för den medvetne urbana pendlaren, och kan enkelt hanteras på en mängd olika vägförhållanden, då modellen kommer utrustad med 14″ tum däck som ger bättre grepp och hantering. Alla modeller från NIU är uppkopplad via ett SIM-kort och en GPS-sändare. Via appen i din mobiltelefon kan man se batteristatus, räckvidd, var mopeden befinner sig samt körhistorik.

Läs test i Expressen här:
https://www.expressen.se/motor/bilnyheter/redtestred-sa-bra-ar-eldrivna-motorcykeln-niu-n-gt/

Läs recensioner från testpiloter här:
https://smartson.se/resultat/niu-ngt-elmotorcykel/

Färger: Svart
Lätt MC, kräver A1-körkort.

Motorcykeln levereras grundmonterad. Beställare ansvarar för att fackmannamässig slutmontering och leveranskontroll kan utföras. Registreringshandlingar levereras separat per post. 

Fri frakt i hela Sverige! *
Med reservation mot vissa adresser, såsom på öar.
Samtliga uppgifter med reservation mot slutförsäljning och prisändring från leverantör.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 112000 kg