Piaggio MP3 530 SPORT ADVANCED MY22

kr149,900

Piaggio MP3 530 SPORT ADVANCED – Piaggio´s mest påkostade version av sin populära MP3 – tillverkad och såld i över 230,000 enheter sedan 2006

Slut i lager
Artikelnr: 269A22222 Kategorier: ,

Beskrivning

PIAGGIO

Körs på vanligt B-körkort, men besitter samma egenskaper som en vanlig MC.

Vid trafikljuset låser du framhjulen om du vill och behöver inte sätta ner fötterna i marken. MP3 bromsar också på tre hjul vilket kortar bromssträckan upp till 20% mot en vanlig MC.

Den nya MP3 530 HPE Exclusive lever upp till sitt namn. Det är den mest avancerade 3-hjuliga motorcykeln som någonsin producerats av Piaggio.
Motorn är en 530cc Euro5 High Performance-motor med farthållare, backväxel, backkamera och Blind Spot Information System. En ultrafunktionell motorcykel både på motorväg, i staden och på landsbyggdens grusvägar, året om. 
Vem har sagt att det måste vara tråkigt att köra till jobbet? 

MP3 har den senaste generationen av motorer med elektronisk bränsleinsprutning och ett imponerande vridmoment. Som bonus blir du miljösmartare & slipper vägtullar, köer och parkeringsproblem. Motorn utvecklar 47,5 HK (32,5 kW) vid 7750 varv.

Här finns ABS låsningsfria bromsar, och även en ASR traction control med två inställningsval. ASR är ett elektrohydrauliskt, aktivt säkerhetssystem som förhindrar att hjulen slirar. Systemet förbättrar väggreppet och minskar belastningen på växellådan vid körning på halt och varierande underlag. Det här systemet säkerställer även pålitlig start på våta eller istäckta underlag samt förbättrar hanteringen av fordonet vid körning i uppförsbackar.
Toppfart ca 165 km/tim

Levereras med Piaggio MIA connect som ansluter till din mobil.

Kolla även på de smarta tillbehör såsom eluppvärmt bentäcke och topbox.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 100000 kg