Stiga A 7500m² Kabelfri Robotgräsklippare

kr79,990

Stiga A 7500m² Kabelfri Robotgräsklippare Perfekt modell för fotbollsklubbar som vill ha en enkel, prisvärd och väl fungerande lösning som dessutom kan installeras på egen hand.

Kan restnoteras

Beskrivning

STIGA LOGO

Stiga A 7500m² Kabelfri Robotgräsklippare

Perfekt modell för fotbollsklubbar som vill ha en enkel, prisvärd och väl fungerande lösning som dessutom kan installeras på egen hand.

Ny teknik från Stiga tillåter helt kabelfri installation! Tekniskt kunniga personer kan installera Stiga A på egen hand med en smart mobiltelefon.

Du kan också få pris inklusive installation, ring eller besök oss idag, så tittar vi på din adress via satellitbild och lämnar offert med 2 års garanti på installationen även.

Välj till Vinterservice Om du väljer till Vinterservice redan vid köpet får du ett rabatterat pris i vårt robot-hotell.
Vi hämtar då din robot på hösten, demonterar och rengör noga, byter slitagedelar och underhållsladdar batterierna enligt tillverkarens instruktioner. Mjukvara uppdateras och diagnos görs med tillverkarens program.
På vårkanten kör vid sen ut din robot och startar igång den så allt funkar – supersmidigt.

Vi säljer, servar, installerar och reparerar robotgräsklippare sedan 2007, bl.a. Honda, Kress, Mammotion, Yarbo, Stiga Autoclip, Alko Robolinho, Wiper, Ambrogio, Gardena, McCulloch m.fl. Du kan även lämna in din Worx hos oss, men dessa skickas till extern verkstad, vilket du själv även kan göra om du tar kontakt direkt med Worx, så slipper du våra extra avgifter.

  • Effektiv klippning med STIGA AGS-teknik som planerar klippcykler i förväg.
  • 4G-uppkoppling och STIGA Cloud för konstant kommunikation.
  • Kabelfri. Installationen är virtuell och görs enkelt via STIGA.GO-appen.
  • Effektiv klippning genom systematiska klippmönster.
  • Hanteras enkelt via STIGA.GO-appen
  • Gratis datapaket under hela robotens livstid. Inga extra kostnader tillkommer.

För att arbeta med GPS-teknik behöver den kabelfria robotgräsklipparen STIGA A en stabil anslutning till sin referensstation. Denna anslutning sker genom 4G-datatrafik och konstant kommunikation mellan robotgräsklipparen, STIGA Cloud och referensstationen. Den kabelfria robotgräsklipparen A behöver endast en referensstation som ingår vid köp av robotgräsklipparen.

Tack vare den patenterade AGS-tekniken kartlägger den kabelfria robotgräsklipparen STIGA A satellitbanor, signalstyrkor och områden med svag signalstyrka – och uppdaterar sin “sky map” varje dag för att nå varje del i din trädgård vid rätt tidpunkt.

Robotgräsklipparen är utrustad med fyra pivotknivar i stål som roterar med en hastighet på upp till 2850 rpm, med automatiskt klipphöjdsustering. Knivarna ger en exakt klippning och en välmående gräsmatta.

Stiga MOB Cashback Robotkop Upp till 500 euro tillbaka Optimized
(klicka på bilden för att läsa mer) Kampanjen gäller från 18 mars till 30 september 2024. Ansök senast 30 oktober 2024.

IPX5 avtagbar kåpa
Håll din STIGA robot i toppskick tack vare kåpan som är lätt att lyfta av. Kåpan har en IPX5-certifiering, vilket möjliggör snabb och noggrann rengöring med en vanlig trädgårdsslang.
 
Systematiska klippmönster
STIGAs kabelfria robotgräsklippare optimerar energianvändning och klippcykler genom att klippa på så lite som två klippcykler om dagen. Den kabelfria robotgräsklipparen optimerar dessutom batterianvändningen tack vare att den arbetar enligt systematiska klippmönster. Den har flera program för olika klippriktningar så det finns ingen risk för överklippning. STIGAs kabelfria robotgräsklippare kan programmeras för att arbeta i flera klippzoner och inställningar görs i STIGA Go-appen för både Iphone och Android.

STIGA GARANTI upp till 5 arstiga gratis datapaket datatrafik

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 12 kg
Dimensioner 70 × 53 × 30 cm

Du kanske också gillar …

  • Stiga A 10000m² Kabelfri Robotgräsklippare

    kr86,990