Stiga Lövblås SBP 375 Ryggburen

kr5,990

Gårdens bästa städreda! Perfekt även på firman att snabbt städa av en parkering eller tomtyta. Blås av snö även från taket på skåpbilen.

Artikelnr: 255175102/S17 Kategorier: ,

Beskrivning

STIGA LOGO

STIGA SBP 375 är en kraftfull och lättmanövrerad lövblås med ryggsele för de mest krävande uppgifterna. Den kraftfulla och pålitliga motorn på 75,6 cc (3,1 kW) säkerställer hög prestanda medan autochoke-systemet med easy-start gör starten snabb och enkel.

Gårdens bästa städreda! Perfekt även på firman att snabbt städa av en parkering eller tomtyta. Blås av snö även från taket på skåpbilen.

Denna lövblås har en kraftfull luftvolym (25 m³/min) och garanterar komfort och manövrerbarhet tack vare ett handtag med justerbar styrspak och integrerad gasreglagespärr. Blåsröret är utformat med ledade gummidelar, vilket gör det enkelt att rikta luftstrålen. Ryggselen med axelremmar och rem som kan spännas runt midjan gör att vikten kan fördelas över axlarna, vilket gör arbetet mer bekvämt och enkelt, även när uppgiften är mer krävande och du behöver röra dig över stora områden.
Luftfilterkåpan ger enkel åtkomst vid underhåll. Dragstarten har utväxling för mycket lätta starter.

* MOTOR PÅ 75,6 CC (3,1 KW)
* MAXIMAL LUFTVOLYM PÅ 25 M³/MIN
* MAXIMAL LUFTHASTIGHET PÅ 100 M/S
* EASY START-FUNKTION
* AVVIBRERINGSSYSTEM (AVS)

Montering, leveransservice och provkörning ingår vid avhämtning butik till ordinarie pris.

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 15200 kg