Vespa Elettrica

kr94,900

Marknadens mest avancerad elektriska EU-moped. När bara det bästa är gott nog!

Kan restnoteras
Artikelnr: 173A22222 Kategorier: ,

Beskrivning

CF MOTO ATV

Vespa Elettricas hjärta består av en elmotor som levererar 3,5kW kontinuerlig effekt, med en maxeffekt upp till 4kW, samtidigt som den trycker ett vridmoment på hela 200Nm. Detta gör att Vespa Elettrica ger mycket mer prestanda än en traditionell 50 kubiksskoter.

Vespa Elettrica har en räckvidd på upp till 100km på en laddning, medan Vespa Elettrica X har en räckvidd upp till 50km på enbart batteriet och upp till 200km med dess räckvidsförlängare aktiverad.

Vespa Elettrica är utrustad med KERS-systemet, vilket tillåter energi att återvinnas när man minskar hastigheten. Batteriet är av litium-ion typ och behöver inte hanteras på något särskillt sätt. För att ladda batteriet tar du ur kabeln ur sadellådan och kopplar in den i ett vägguttag eller i en allmän laddstation. En full laddning ifrån 0%-100% tar ungefär 4 timmar att genomföra.

Batteriet behöver inte underhållas av sin ägare. Batteriet erbjuder exceptionell effektivitet upp till 1000 fulla laddningscykler, vilket motsvarar ungefär 50 000 km – 70 000 km körning eller 10 års användning i stadstrafik. Efter 1000 laddningcykler så har batteriet fortfarande 80% av sin maxkapacitet och kan fortfarande användas, med endast lite förlust av räckvidd.

Gasen styrs av ett Ride-by-Wire system precis som på moderna större motorcyklar. På höger sida av styret kan du välja körläge: ECO, Power eller Reverse. I ECO-läge sparar du batteri men din maxhastighet är begränsad till 30km/h. I Reverse-läge kan du backa mopeden för lättare parkering och manövrering. Power-läge är det vanliga körläget för maximal effekt och körglädje.

Vespa Elettrica kan genom Vespa Multimedia Platformen ansluta till din mobil för att enkelt och snabbt läsa av information, men också spåra mopeden via GPS. Displayen är en toppmodern 4.3 ” TFT-display i full färg, vilket är mycket enkel att avläsa tack vare att dess bakgrund och färg ändras beroende på ljussnivån utomhus. Systemet tillåter dig även att tex. ta emot samtal eller spela upp musik.

Efter bara 20 minuters laddning kan man köra 20-30 km.

Erbjuds även i en 70km/h version (lätt MC)

Alla Vespa´s modeller, aktuella priser och färger kan ses här: Klicka här!

Vi erbjuder hela Vespa´s sortiment, fråga oss om ni saknar något på denna hemsida då sortiment snabbt kan förändras. 

ALLTID 24 MÅN RÄNTEFRITT!


Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 100000 kg