HONDA WX 10 Pump

kr5,990

Vatten- och slampumpar, Honda erbjuder ett brett urval av vattenpumpar från 140 – 1640 l/min, för rent eller förorenat vatten.

Artikelnr: 626588 Kategorier: ,

Beskrivning

HONDA LOGO


Vatten- och slampumpar
Honda erbjuder ett brett urval av vattenpumpar från 140 – 1640 l/min, för rent eller förorenat vatten. Hondas vattenpumpar med fyrtaktsmotor är driftsnåla, driftsäkra och hållbara. Alla våra pumpar levereras med slangkoppling och sugsil. Hondas vattenpumpar är konstruerade för enkel start, snabb uppbyggnad av vattentryck och pålitlig funktion.

En Honda vattenpump ger dig en kompromisslös driftsäkerhet och prestanda som räcker för ett antal användningsområden av vattenbefordring. Samtliga av Hondas vattenpumpar utnyttjar centrifugaltekniken och är självevakuerande. Detta i kombination med Hondas fyrtaktsmotor ger en kraftfull och driftsäker vattenpump.

Kompakta, enkla att transportera, med konsumentanpassade GX-motorer – våra bärbara pumpar ger energi i de tuffaste förhållanden

De bärbara pumparna i WX-sortimentet kan generera ett imponerande tryck – perfekt för mindre bevattning, högtryckstvätt, bevattning med lång slang eller till och med brandbekämpning.

Fördelar med Honda WX 10 pump

OHV 4-taktsmotor
Kraftfull och effektiv med pålitlig prestanda – det måste vara en Honda. Den är lätt att starta i alla lägen, med automatisk dekompression för att minska den dragkraft som behövs vid start.

Låg vikt och bärbar
Din Honda vattenpump är superkompakt och väger lite. Med det integrerade bärhandtaget kan du enkelt transportera och förvara den.

Unik 360°-drift
Honda WX 10 har riktig flexibilitet för alla sorters arbetssituationer. 360°-drift möjliggör att pumpen kan drivas eller förvaras i vilken lutning som helst utan skada.

Pump
Max pumpkapacitet (l/min)    120
Diameter anslutningar in/ut (mm)    25/1-PF
Uppfodringshöjd (m)    37
Sughöjd (m)    8
Tryck (bar)    3,7
Kornstorlek (mm)    5,7
Motor
Motormodell    GX25
Motortyp    4-takt, OHV,** 1 cylinder
Cylindervolym (cm³)    25
Borr x slag (mm)    35 x 26
Motorvarvtal (varv/min)    7000 max
Nettoeffekt (kW)    0,72
Kylsystem    Luftkyld
Startsystem    Transistor
Oljevolym (l)    0,08
Bränsletank (l)    0,53
Drifttid    54 min
Ljudnivå vid användaren (dB(A))    87
Garanterad övre ljudnivå (dB(A))    100
Dimensioner
Längd (mm)    325
Bredd (mm)    220
Höjd (mm)    300
Torrvikt (kg)    6,1

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 20700 kg