Italcar Elektriska Arbetsfordon Nev C2C.5

kr237,375

Italcars har ett stort utbud av lätta arbetsfordon och golfbilar av hög kvalité från Italien. Flexibla elfordon för arbete i stads-, gårds- och parkmiljö samt golfanläggningar.

Artikelnr: 198A22222 Kategori:

Beskrivning

ITALCAR MELEX CLUBCAR

Ett smidigt elektriskt arbetsfordon. Fordonet tar sig fram nästa ljudlöst utan störande motorljud. Detta innebär fördelar både för personalen och för de som befinner sig i närmiljön. Fordonet kan frakta 2 personer (förare & passagerare).

Fordonet är utrustat med elektrisk värmare för kupévärme.

En kraftig elmotor på 5 Kw ger kraft att driva fordonet även med full last. Elmotorn är dessutom av s.k. växelströmstyp som är mer underhållsfri än likströmsmotorer och något att ta med i beräkningen vid investering i denna typen av fordon. Batterierna är av högsta tillgängliga kvalité och ger en räckvidd på ca 80 km per laddning. Dessutom är batterierna s.k. slutna och underhållsfria utan behov att påfyllning av batterisyra. Fordonet är utrustat med en inbyggd elektrisk smartladdare som går att ladda i vanligt vägguttag. 

Det finns möjlighet att bl.a. utrusta fordonet med tippfunktion, dragkrok, flakkåpa och extraljus samt dieseldriven värmare.

Flaket mäter 980 mm x 1170 mm x 300 mm (LxBxH).
Maxlast på flak är 350 Kg.

Italcar från fordonsstaden Turin i Italien är specialiserade på små och flexibla elfordon för arbete i stads-, gårds- och parkmiljö samt golfanläggningar. Sedan 1980-talet tillverkar man fordon för en mängd arbetsuppgifter.
Fordonsmodeller finns med plats för 2 till 8 passagerare. Det finns fordon med flak i olika storlekar. Italcar erbjuder även elmotorer med olika styrka. Välj mellan 3 och 5 Kw elmotor. Dessutom finns de versioner med hög markfrigång som tar sig fram i terrängen. Se Italcars utbud och hitta det lätta arbetsfordon som passar för just er verksamhet.

Nya storsäljaren Nev C2C.5 är mycket omtyckt av sina kunder och en av de mest prisvärda på marknaden idag.

I priset ingår även heltäckande glasdörrar som enkelt kan demonteras om man så vill och ersätta med T-dörrar som är “öppna” dörrar som fungerar som skydd mot att falla ut (på bilder visas båda dörrtyper).

Registrering av Italcar Nev C2C.5
Modellen kan mopedreggas som EU45, klass 1 EU-moped och får då framföras från 15 år med mopedkörkort eller som fyrhjulig MC och framförs då från 18 år med bilkörkort. 
Mot tilläggskostnad f.n. 4960 kr exkl moms som Motorredskap klass 2.
För Motorredskap klass 2 blir försäkring mycket billig, 100% moms kan dras av
och förare från 15 år som innehar AM-körkort får framföra fordonet.
Normalt kort leveranstid

Komponenter:
Kontrollenheter levereras beroende på modell från Toyota Japan eller Sevcon Electrified Partner, Storbritanien
AGM Batterier från USA
Lithium Batterier: Archimede energy,  Italien
Laddare: Delta Q Technologies, Kanada
Motor: Mahle Group, Tyskland

EXEMPEL PÅ TILLVAL:
Backkamera
Tippbart flak
Flaklämmar i lättmetall
Gallerisidor
Bränsledriven kupévärmare
Litiumbatteri
Plastkåpa som skyddar lasten
Aggregat för saltning av väg
Dragkrok mm
T-dörrar (öppna dörrar)

Italcar erbjuds både med prisvärda blybatterier av högsta kvalitet eller med moderna litiumceller för maximal batterikapacitet, lägre vikt och längre livslängd av batteripaketet.
Observera att leveranstider med litiumbatterier vanligtvis blir längre. 
Fordonstypen används oftast på ett sätt då blybatterier är att rekommenderar, dvs relativt korta körsträckor per dag. Kontakta gärna oss för råd.

Generalagenten Sarner Trading är ett importföretag i andra generationen och stor erfarenhet av import och distribution av fordon och hantering av eftermarknad. Sarner Trading är en samarbetspartner till Maskin & Fritid sedan 2008.

2 års garanti på hela fordonet inkl. batterier. 5 års garanti gäller för litiumbatterier.
Garantivillkor; Service skall utföras av utbildad personal enligt serviceschema.

Vi erbjuder hela Italcar´s utbud – kontakta oss om ni vill veta mer eller för leveransfrågor.
Service och reparationer erbjuds i egen verkstad för Italcar, Melex, Clubcar, Kerrywell och Garia Utillity m.fl.

 

Print Friendly, PDF & Email

Ytterligare information

Vikt 1000000 kg