Deprecated: Creation of dynamic property Google\Site_Kit\Modules\Ads\Web_Tag::$home_domain is deprecated in /www/webvol12/rl/64in4sublwi68eu/maskinochfritid.se/public_html/wp-content/plugins/google-site-kit/includes/Modules/Ads/Web_Tag.php on line 37
ÖPPET HUS 14-15 juni – SCHEMA & ANMÄLAN! – Maskin & Fritid
Sök
Stäng denna sökruta.
logo Maskin och fritid i Karlskrona

ÖPPET HUS 14-15 juni – ANMÄL INTRESSE HÄR!

En fredag och lördag med korv, hamburgare, märkligt låga priser, god service, gott prat – kan det bli bättre?

Utvald Varumärkes-info

CF Moto

Sedan 2006 har har vi jobbat tillsammans med ATV Sweden i Ljungby och CF Moto. De är sedan många år störst i Sverige och många Europeiska länder och erbjuder en fantastiskt brett modellprogram utan konkurrens! Läs mer om modellerna - KLICKA HÄR!

Kress RTK kabelfri Robotklippare

Kress RTK-teknik är egentligen så mycket mer än en kabelfri robotgräsklippare. Läs mer om Kress - KLICKA HÄR!

Cub Cadet

Innovativ tillverkare som har revolutionerat marknaden med sina kraftigt konstruerade maskiner och klippaggregat, samt innovationer med rattstyrda Zer-Turn-klippare och RTK-assisterad körning - LÄS MER HÄR!

Honda Powertools & Robotklippare

I år har Honda Miimo robotgräsklippare presenterat en helt ny serie - den stora nyheten är GPS-stödd navigering. Få en batteridriven häcksax, trimmer eller lövblås - PÅ KÖPET!

Roboservice & Yarbo

RoboService är inte bara en trädgårdstjänst, utan din personliga trädgårdskompis. Vi strävar efter att skapa skräddarsydda och innovativa lösningar inom robotteknik och automatisering för att göra din trädgård mer än bara grönt gräs.

Milosz och Martin är hjärnorna bakom RoboService. Med bas i Hjärup, mitt emellan Malmö, Lund, Staffanstorp, och Bjärred, är vi dina lokala Robo experter. Vi är inte bara affärsägare; vi är de som kommer till din trädgård och sätter robotgräsklipparen i marken med omsorg och precision.

Nyheter

Senaste Nytt från Oss!

Kolla in senaste nyheterna från Maskin & Fritid i Lyckeby här!

VÅRA NYHETER!

Vi jobbar med ett brett utbud fordon och maskiner för både nytta och nöje.

Vi har även verkstad där vi kan utföra löpande service och reparationer. Vi utför även reparationer åt samtliga försäkringsbolag för skador på båtmotor, robotgräsklippare, moped, motorcykel och fyrhjuling.

Vi började redan 2004 med elfordon i form av elcykel, elektriska lådcyklar och elmopeder och har lång erfarenhet av både senaste och äldre batteritekniker.

Genom åren har vi noga följt utvecklingen och framväxten av nya fabrikat som i många fall är modernare än de gamla, mer välkända tillverkarna.

Vi jobbar bland annat med; ATV (arbets-fyrhjulingar) och ett brett utbud med tillbehör till dessa såsom skogsvagnar, ridhusharv, plogar, bukskydd, vinschar etc.
Men även mopeder (vi hette ju EUmoppen & MC förut), elcykel, MC-scooter, båt, båtmotor, trädgårdsmaskiner, såsom robotgräsklippare,  parkmaskiner och skogsarbetarmaskiner, såsom röjsåg och motorsåg. 
Läs mer om oss som jobbar här!

Print Friendly, PDF & Email